Балкан

ФОТО: Поплави во центарот на Солун

ФОТО: Поплави во центарот на Солун

Пороен дожд предизвика поплави низ улиците на Солун.

Отежнато е движењето на автомобилите и пешаците, а имало и времен прекин во снабдувањето со струја на делови од градот и биле предизвикани и доцнења на летовите од солунскиот аеродром.

s1

s2

s4