недела, 23 јули 2017  |  Вести денес: 41

ФОТО: Поради овој град ќе ја засакате зимата

k5

Последни вести

Градот Харбин, кој се наоѓа во североисточниот дел на Кина ќе ве натера да ја засакате зимата.

Во овој град секоја година се одржува Меѓународен фестивал на мраз и снежни скулптури, кој официјално трае еден месец, но бидејќи температурите во тој град просечно се минус 17 степени Целзиусови, многу скулптури преживуваат многу подолго.

Погледнете…

k
k1

k2

k4

Најчитани вести