петок, 28 октомври 2016  |  Вести денес: 46

ФОТО: Поради овој град ќе ја засакате зимата

k5

Последни вести

Градто Харбин, кој се наоѓа во североисточниот дел на Кина ќе ве натера да ја засакате зимата.

Во овој град е во тек 31. Меѓународен фестивал на мраз и снежни скулптури, кој официјално трае еен месец, но бидејќи температурите во тој град просечно се минус 17 степени Целзиусови, многу скулптури преживуваат многу подолго.

Погледнете…

k
k1

k2

k4

 

Најчитани вести