Македонија

ФОТО: Поради сообраќајка блокиран патниот правец Скопје – Велес

ФОТО: Поради сообраќајка блокиран патниот правец Скопје – Велес

Поради сообраќајна незгода на патниот правец Скопје-Велес пред тунелот Катланово, сообраќајот е во прекин за сите видови на возила.

Попладнево шлепер излета од патот, поради што пред влезот на Скопје се создаде долга колона возила кои веќе подолго време чекаат да се расчисти патот.

veles_skopje