Магазин

ФОТО: Порно свадба: Невестата и деверушите со голи газиња

ФОТО: Порно свадба: Невестата и деверушите со голи газиња

Дека живееме во лудо време докажуваат и девојките кои се повеќе на венчавките ги покажуваат своите задници наместо да бидат фини деверуши. Ова изгледа е нов тренд за кој се надеваме дека нема долго да опстои бидејќи венчавката како чин е премногу убава за да се извалка со нечија голотија.

2

3

4

6

1