Балкан

ФОТО: Последно збогум за телохранителот на Аркан

ФОТО: Последно збогум за телохранителот на Аркан

Пред два дена на градските гробишта во Белград беше погребан педесет и едногодишниот Раде Ракоњац, поранешниот телохранител на Аркан.

На погребот покрај неговите најблиски роднини и пријатели присуствуваа и голем дел од неговите соборци од Доброволната гарда на Аркан.

pogreb

pogreb1