ТОП,Македонија

ФОТО: Повторно осквернавени спомениците кои беа исчистени

ФОТО: Повторно осквернавени спомениците кои беа исчистени

Демонстрантите организирани од СДСМ и СОРОС повторно удрија по граѓаните. Тие повторно со боја и спрејови удрија по спомениците кои претходно совесни граѓани ги исчистија.

Покрај граѓаните вандализираните културни обележја кои изминативе неколку недели беа уништени со боја од страна на демонстрантите на Шарената Револуција се чистеа и од страна на службите на Град Скопје.

skvernavenje-zena-park2