Крими хроника

ФОТО: Пожар утринава во Аеродром

ФОТО: Пожар утринава во Аеродром

Брзата реакција на Противпожарната бригада спречи поголемо ширење на пожарот, која, како што не информираа настанал од аспиратор кој се запалил во кујната.

2

-Применивме стандардна процедура, на местото на пожарот има три возила и скала поради спречување на ширење на пожарот. Причината за пожарот е аспиратор кој се запалил во кујната и направена е минимална материјална штета, соопштија од противпожарната единица.

3

4

5