Балкан

ФОТО: Позната адвокатка убиена пред својата кацеларија

ФОТО: Позната адвокатка убиена пред својата кацеларија

Бомба поставена на влезната врата од канцеларијата на познатата адвокатката Јасмина Коричиќ утрово експлодирала кога таа се обидела да влезе во својата адвокатска канцреларија во Бихаќ, БиХ, извести Аваз.

adv1

adv2

Бомбата, според полицијата не била активирана од далечински уред, туку била врзана за вратата. Адвокатката починала на лице место.