Македонија

ФОТО: Пред да се самоубие Стефани цела ноќ постирала среќни моменти

ФОТО: Пред да се самоубие Стефани цела ноќ постирала среќни моменти

На профилот на Стефани Брзанова на „Фејсбук“ ноќта пред да се самоубие објавени се низа фотографии од среќни моменти, објави МЕДИА.мк.

stef-nova

Последната објава е од 7 часот утрото, се чекирала дека јаде пица со коментар „Убаво ни е“. Со оглед на тоа што цела ноќ била активна на Фејсбук ништо не наведува дека имала трауматично искуство.