Магазин

(ФОТО) Прекрасна месечина

(ФОТО) Прекрасна месечина

Месечина синоќа беше прекрасна, толку голема и толку блиску до земјата. Чиниш во секој момент ќе ја фатиш.

Гардијан објави фотографии како месечината изгледаше во различни градови во светот.

Меѓу нив и фотографија од Скопје, сликана од фотографот Борис Грданоски.