Македонија

ФОТО: Премиерот Груевски прослави 25 години матура

ФОТО: Премиерот Груевски прослави 25 години матура

Премиерот Никола Груевски заедно со своите соученици од средното училиште, поранешно „Моша Пијаде“, сега „Арсениј Јовков“, во саботата прослави 25 години од матура, во скопскиот ресторан „Ексклузив“.

Фотографијата од одбележувањето на јубилејот ја објави порталот Засе.мк.