Магазин

ФОТО: Премиерот на партија фудбал по исцрпните разговори

ФОТО: Премиерот на партија фудбал по исцрпните разговори

По вчерашната исцрпувачка рунда разговори со еврокомесарот за соседска политика и проширување Јоханес Хан, премиерот на Република Македонија Никола Груевска најде време и за малку релаксација.

После партијата разговори добредојдена беше партија мал фудбал.

Чија екипа ја доби оваа рунда, не успевме да дознаеме, ама затоа нашиот објектив успеа  да ги улови премиерот Груевски и дел од министрите како ја градат играта, како вистински професионалци… на фудбалскиот терен!

DSC_4439

DSC_4567

DSC_4716