Македонија

ФОТО: Пристигна и четвртиот патнички воз во Македонија

ФОТО: Пристигна и четвртиот патнички воз во Македонија

Четвртиот патнички воз денес пристигна во Македонија од Кина.

patnicki-voz-640x360

До првата половина на оваа година во Македонија треба да пристигнат сите шест патнички возови, четири дизел и два со електроморот, инвестиција вредна 25 милиони евра.

patnicki-voz4-640x360patnicki-voz3-640x360 patnicki-voz1-640x480 patnicki-voz-640x360 patnicki-voz6-640x360