Македонија

ФОТО: „Професорите “пленумци“ не се спремни сега, може ли следниот час?“

ФОТО: „Професорите “пленумци“ не се спремни сега, може ли следниот час?“

Социјалните мрежи се преплавени со коментари по дебаклот кој го доживеа таканаречениот Професорски пленум случување завчера пред хотелот Александар Палас, кога првично прифати, а потоа одби да се појави на дебатата за високото образование, пишува Курир.

Корисниците на социјалните мрежи Фејсбук и Твитер не запираат со сеирот.

prof1 prof2 prof3 prof4 prof5 prof6 prof7 prof8a a1 a2

prof10