Магазин

ФОТО: Професорка позирала во секси издание

ФОТО: Професорка позирала во секси издание

На интернет се појавија провокативни фотографии  на  професорка од Италија, но таа нема да добие отказ поради тоа.

Училишните власти одлучиле дека нејзините фотографии се многу стари и нема да биде санкционирана.

profesorka220

Таа пред 15 години, додека сè уште била студент, ги направила овие фотосесии, а на фотографиите се гледа како позира заводливо и провокативно ги покажува своите атрибути.

profesorka-seksiii

Нејзините родители се засрамени од нејзините постапки, но училишниот одбор смета дека нејзиното минато не може да влијае на нејзината професорска кариера.