Македонија

ФОТО: Пролетна идила на Попова Шапка

ФОТО: Пролетна идила на Попова Шапка

Пролетна наместо зимска идила на Попова Шапка. Снег нема. Наместо зимски разгледници, од македонската зимска убавицa пристигнуваат пролетни фотографии.

Погледнете…