Магазин

ФОТО: Пронајдена лопата закопана во асфалт!

ФОТО: Пронајдена лопата закопана во асфалт!

На социјалните мрежи се појави необична слика од заборавена лопата која е закопана ни помалку ни повеќе, туку во асфалт.

Според информациите, лопатата наводно е пронајдена на влезот во Врбас.