Македонија

ФОТО: Прошетка на Груевски низ Центарот на Скопје

ФОТО: Прошетка на Груевски низ Центарот на Скопје

Премиерот Никола Груевски по отворањето на новата инвестиција на компанијата „Икс трејд“ во која треба да вработат 100 луѓе и е лоцирана во близина на плоштадот „Македонија“, пеш се упати кон Владата на Република Македонија.

gruevski-prosetka1

Порталот Вистина објави фотографии на кои се гледа дека случајните минувачи се почесто застануваа да се поздрават со него.

gruevski-prosetka2

Нашиот објектив кој го забележа Груевски, ги регистрираше и честите застанувања на од голем број случајни минувачи и граѓани кои го отпоздравуваа, сакаа да разговараат и се фотографираа со него, пишува порталот Вистина.

gruevski-prosetka4

Груевски најде време и со задоволство разговараше со граѓаните.

gruevski-prosetka3