среда, 28 јуни 2017  |  Вести денес: 24

ФОТО: Пуштено во употреба ново средно училиште во Сарај

Ново средно училиште е пуштено во употреба денеска во општина Сарај.

Otvoranje novo uciliste vo Saraj (1)

Поврзани вести

Ново средно училиште е пуштено во употреба денеска во општина Сарај.

Otvoranje novo uciliste vo Saraj (3)

Училиштето е со вкупна површина од 4.405 метри квадратни, а наставата ќе се одвива во 12 училници, четири кабинети, фискултурна сала, читална и библиотека.

Otvoranje novo uciliste vo Saraj (2)

На пуштањето на училиштето присуствуваа министерот за образование и наука Пиштар Лутфиу и градоначалниците на Скопје и на Сарај Коце Трајановски и Беким Мурати.

Otvoranje novo uciliste vo Saraj (4)

Најчитани вести