Магазин

ФОТО: Разголени, провокативни и страсни моменти од „Танц со ѕвездите 2“

ФОТО: Разголени, провокативни и страсни моменти од „Танц со ѕвездите 2“

Во популарното шоу „Танц со ѕвездите 2“ во секоја емисија имаме можност да гледаме разголени изданија, провокативни и заводливи чекори и моменти кои изобилуваат со страст и емоции. Па, не попусто се вели дека најлесно се заведува преку танц.

6tanc500

7tanc500

1tanc500

2tanc500

tanc500

4tanc500