Македонија,Крими хроника,Магазин

ФОТО: Ревија под вода

ФОТО: Ревија под вода

Нашите манекенки вчера вечерта на посетителите на базенот „Аеродром“ им овозможија една поинаква ревија – и на писта и на вода.

Манекенките од Црнокрак, по спектакуларната промоција на најновите модели од летната колекција на П.С. фешн, скокнаа во вода во базенот.

1

2

3

4

5