Магазин

ФОТО: Рита Ора блесна во црн фустан со длабоко деколте

ФОТО: Рита Ора блесна во црн фустан со длабоко деколте

Рита Ора успеа да го привлече вниманието на сите откако се појави во мошне предизвикувачко издание во Њујорк.

Rita-Ora

Пејачката и актерката кој наводно се смета за главна улога во филмот „Flash“ се повеќе наликуваше на холивудска ѕв езда додека се шеташе по улиците на Њујорк.

Rita-Ora (1)

Таа го покажа нејзиното совршено тело и блескавата кожа…

Rita-Ora (2)