Магазин

Фото: Роналдо се крева на прсти за да изгледа повисок

Фото: Роналдо се крева на прсти за да изгледа повисок

Желбата за доминација на португалскиот фудбалер Кристијано Роналдо не престанува.

Иако тој е висок 185 сантиметри и нема проблем со висината, очигледно е дека желбата за доминација која ја покажува на теренот е иста како и онаа на сликите.

kristijano-ronaldo-foto-ap-1408036735-551161