сабота, 22 јули 2017  |  Вести денес: 32

ФОТО: Санирани улици во општина Kисела Вода

Екипите на Градот Скопје и на ЈП „Улици и патишта“ изминатиов период работеа на санација на оштетени улици во општина Кисела Вода.

ulici-k-voda-2

Поврзани вести

Екипите на Градот Скопје и на ЈП „Улици и патишта“ изминатиов период работеа на санација на оштетени улици во општина Кисела Вода.

Санирани улици во општина Kисела Вода

Санирани улици во општина Kисела Вода

Во рамките на овие активности, како што информира Град Скопје, целосно се санирани улиците „1“ и „3“ во населбата Усје со вкупна должина од 270 метри за што беа употребени вкупно 180 тони асфалт.

Санирани улици во општина Kисела Вода

Санирани улици во општина Kисела Вода

На овие улици целосно е саниран оштетениот асфалт, а претходно со асфалтна маса е извршено пополнување на ударните дупки.

 

Најчитани вести