Македонија

ФОТО: СДСМ без поддршка и во Кавадарци, протестот во Свети Николе не се ни одржа!

ФОТО: СДСМ без поддршка и во Кавадарци, протестот во Свети Николе не се ни одржа!

Вистински дебакл на најголемата опозициска партија на протестите организирани во градовите низ земјава.

Протестот организиран во Кавдарци заврши по триесет минути.

Во Свети Николе пак, опозицијата доживеа тотално фијаско, бидејќи протест не се ни одржа, односно никој не излезе да протестира и покрај тоа што најави имаше речиси во сите опозициски медиуми, пишува Курир.

nikole-1_thumb_medium500_281

Овие фотографии покажуваат дека Свети Николе воопшто не ја подржа опозицијата во деструктивното сценарио. Сликата во Градскиот парк во Свети Николе во 18 часот кога беше и најавен протестот беше секојдневна и вообичаена.