Македонија

ФОТО: СДСМ со агенда против демократското право на глас

ФОТО: СДСМ со агенда против демократското право на глас

Продолжува агендата за уништување на демократијата од страна на платениците на СДСМ.

sdmm-2-640x337 sdmm-5-640x541 sdmm-4-640x429

Активистите на СДСМ денес се во офанзива на сите места на кои студентите на Универзитетот „Свети Кирил и Методиј“ го бираат новиот претседател на Студентскиот парламент.

sdmm-6-640x405

Сдсмовските активисти денес имаат агенда да ги спречат студентите да го изберат својот лидер на секој можен начин: агитирање на лице место, навреди, попречување на новинари во вршење на својата работа, блокирање на изборниот процес и попречување на работата на изборните комисии.