Македонија

ФОТО: Се асфалтираат ударните дупки во општина Аеродром

ФОТО: Се асфалтираат ударните дупки во општина Аеродром

Општина Аеродром почна да врши санација и асфалтирање на ударните дупки на целата територија на општината.

Asfaltiranje 17.4 (4)

Станува збор за тековна активност која опфаќа санација на ударните дупки, а потоа нивно асфалтирање на цела територија на Општина Аеродром.

Во моментов се асфалтираат ударните дупки во населбата Јане Сандански.