Македонија

ФОТО: Се одрони карпа на автопатот Скопје- Велес, оштетено амбулантно возило и југо

ФОТО: Се одрони карпа на автопатот Скопје- Велес, оштетено амбулантно возило и југо

Дел од карпа се одрони и заврши на коловозот на автопатот Скопје- Велес. За среќа нема повредени, но има оштетени возила кои налетале на одронот.

2500jugoskrsenofin140008628
Во одроните удрило возило на итна медицинска помош, а во него пак, автомобил „југо“.

1500brza-pomosfin1400086202

Поради несреќата имало делумен застој на сообраќајот и создавање на подолга колона од возила.

4500kolonafin14000864131400