среда, 26 октомври 2016  |  Вести денес: 60

ФОТО: Се расчистува патот Горно – Долно Лисиче

Се расчистува патот Горно – Долно Лисиче

Се расчистува патот Горно – Долно Лисиче

Поврзани вести

Сезонските работници што ги ангажира Општина Аеродром деновиве го расчистуваат патот Горно – Долно Лисиче.

Се расчистува патот Горно – Долно Лисиче

Се расчистува патот Горно – Долно Лисиче

Како што информираат од општината, расчистувањето на патот опфаќа сечење на гранките, како и чистење на плевелот покрај патот.

Најчитани вести