сабота, 22 јули 2017  |  Вести денес: 55

ФОТО: Се реконструира паркиралиштето кај хируршката клиника „Свети Наум Охридски“

Во тек се градежните работи за уредување и реконструкција на паркинг-просторот кај хируршката клиника „Свети Наум Охридски“ (поранешната Градска болница).

Rekonstrukcija na parking kaj Gradska bolnica (3)

Последни вести

Во тек се градежните работи за уредување и реконструкција на паркинг-просторот кај хируршката клиника „Свети Наум Охридски“ (поранешната Градска болница).

Rekonstrukcija na parking kaj Gradska bolnica (1)

На терен се врши реконструкција на дел од паркиралиштето, при што стариот и оштетен асфалт ќе биде изгребан и ќе се нанесе нов асфалтен слој.

Rekonstrukcija na parking kaj Gradska bolnica (2)

Дополнително, екипите на ЈП „Паркови и зеленило“ деновиве ги искастрија гранките на околните дрвја.

Најчитани вести