Магазин

ФОТО: Се сликаше со Ајфеловата кула и стана хит на интернет!

ФОТО: Се сликаше со Ајфеловата кула и стана хит на интернет!

Ова младо момче не можеше ниту да замисли колку популарен ќе стане со објавувањето на само една фотографија во близина на Ајфеловата кула во Париз.

Тој само сакаше да има убава фотографија, па откако не успеа да ја подеси сцената како што треба, побара помош од познавачи на фотошоп на Фејсбук, и тогаш…

1

2

3

4

5