Свет

ФОТО: Секој од нас има вина за загадувањето на Земјата

ФОТО: Секој од нас има вина за загадувањето на Земјата

Земјата е смртно затруена, а секој од нас иа вина за тоа. Овие фотографии ја покажуваат страшната ситуација околу нас.

Отстранувањето и рециклирањето на отпадот веќе стана и повеќе од задолжително, со оглед на тоа што планетата Земја е веќе алармантно пренаселена и загадена.

За жал, најголеми жртви се животните….

z

z1

z2

z3

z4

z5

z6

z7

z8

z9

z10

z11

z12

z13

z14