Магазин

Фото: Секси Јелена Розга

Фото: Секси Јелена Розга

Хрватската пејачка Јелена Розга во моментов го снима новиот спот за песната „Животот е чудо“, кој премиерно треба да биде покажан кон крајот на оваа недела.

Погледнете како таа изгледа во новиот спот.

jelena1 (1)

jelena2

jelena3

jelena4