Свет

Селфи од Крим: Луѓе се сликаат со вооружени руски командоси

Селфи од Крим: Луѓе се сликаат со вооружени руски командоси

Додека ситуацијата во Украина станува се’ понапната, луѓето на Крим се сликаат со руски војници.

Под фотографија со еден руски војник, една девојка на „Инстаграм“ напишала –   „наслатки момци“. На друга фотографија се гледа како мајка со две деца се смешка покрај  вооружен маж. Сите овие фотографии кружат низ социјалните мрежи.

selfi

selfi 1