Магазин

Фото: Северина како кралица

Фото: Северина како кралица

Атрактивната хрватска пејачка овој пат се спореди со кралица. Таа објави фотографија со круна на глава под која напиша и познат цитат од старогрчки филозоф.

– Кралска работа е да правиш добро, а да слушаш лошо за себе, напиша пејачката, а што точно Севе слуша лошо за неа, не е наведено.

severinas500