Магазин

ФОТО: Северина му посвети песна на синот Александар

ФОТО: Северина му посвети песна на синот Александар

Пејачката Северина Којиќ е мајка која своето слободно време го посветува на неговата најголема радост во животот – на неговиот син Александар, кому му го пружа сето она што една мајка може да го пружа – од љубов, прегратки, игри, насмевка, па се до се стихови.

На нејзиниот Инстаграм профил Северина постави фотографија со насмеаниот Александар до која што ги додаде стиховите од песната што ја напишал Џорџе Балашевиќ, а кои на прекрасен начин го опишуваат нејзиниот однос со синот.