Магазин

ФОТО: Северина од Игор доби прстен од 2.000 евра

ФОТО: Северина од Игор доби прстен од 2.000 евра

Северина од Игор доби прстен од 2.000 евра.  Хрватската пејачка Северина Вучковиќ деновиве горделиво го покажува вереничкиот прстен што го доби од идниот сопруг Игор Којиќ.

severina-prsten

Како што проценуваат хрватските медиуми вереникот на Северина за прстенот идзвоил нешто повеќе од 2.000 евра, а станува збор за рачна изработка без дијаманти.

Инаку, Северина од Милан Поповиќ, претходниот сопруг и татко на нејзиниот син Александар, доби прстен од бело злато со дијаманти, кој беше проценет на 30.000 евра.