Магазин

Фото: Северина продолжува да ги изненадува своите фанови

Фото: Северина продолжува да ги изненадува своите фанови

Хрватската пејачка одржала спектакуларен концерт и ја запрепастила публиката кога се појавила во неглиже наместо во пристојна варијанта.

Еве како изгледаше таа:

untitledrgve4gt4tg34werf4f4t43