Магазин

ФОТО: Северина со синот се фотографираше на плоштадот во Скопје

ФОТО: Северина со синот се фотографираше на плоштадот во Скопје

Северина со сопругот и со синот  присуствуваше на една венчавка во Скопје, а на Инстаграм сподели фотографии од настанот.

 

Покрај ова Севе ја искористи приликата да се фотографира со синот Александар на плоштадот „Македонија“ пред фонтаната „Воин на коњ“.