Македонија

ФОТО: Шекеринска разочарана од посетеноста на протестот, објавува фотографии кои не се од Скопје

ФОТО: Шекеринска разочарана од посетеноста на протестот, објавува фотографии кои не се од Скопје

Очигледно Радмила Шекеринска е разочарана од посетеноста на денешниот митинг на опозицијата пред македонската Влада.

Таа на својот профил на социјалната мрежа „Фејсбук“ објави фотографија од протест, на која се гледа река од луѓе на улица, но не од Скопје, туку од некој друг град.

Засега не се знае од која земја, и од кој град е протестот што го објави Шекеринска, но нејзиниот потег очигледно кажува се’. На нејзината објава на „Фејсбук“, во делот за коментирање реагира и членството на СДСМ.

Attachment-1a

Ова е фотографијата која треба да послужи за манипулирање:

Attachment 4

Attachment-3a1