Македонија,Крими хроника

ФОТО: Шок за аеродромец – погледнете што му направиле на возилото

ФОТО: Шок за аеродромец – погледнете што му направиле на возилото

Скопјанец кој живее во населбата Аеродром доживеал шок кога го видел својот автомобил.

Хулигани му го уништиле автомобилот кој е ишаран со црвена боја, со што е причинета голема материјална штета.

a1

Погледнете…