Македонија

ФОТО: Штипјани дадоа масовна поддршка за македонската полиција

ФОТО: Штипјани дадоа масовна поддршка за македонската полиција

Со овации и аплаузи, штипјани дадоа масовна поддршка за македонската полиција и изразија благодарност до припадниците на безбедносните сили.

stip-5

stip-1

stip