четврток, 27 октомври 2016  |  Вести денес: 0

ФОТО: Што оставија демонстрантите зад себе

gjubre500

Последни вести

Протестот на СДСМ заврши, а од приложените фотографии добро се гледа што оставија демонстрантите зад себе. Полна улица со ѓубре, хартии, лименки…

gjubre1-500

gjubre2-500

gjubre3-500

Најчитани вести