Балкан

ФОТО: Силно невреме во Бугарија

ФОТО: Силно невреме во Бугарија

Бугарија зафатена од силно невреме кое предизвика огромни штети.

Во бугарското село Манолич се отвори земјата, а дупката проголтувала се пред себе

bugarija-1-500

bugarija-2-500