Балкан

ФОТО: Силното невреме ја потопи Хрватска

ФОТО: Силното невреме ја потопи Хрватска

Силното невреме предизвика вистински хаос во Хрватска. Силниот ветер рушел се пред себе, корнел дрва и уривал покриви на куќи. Поплавени се голем број градови, а оштетени се и десетици автомобили. Погледнете…

1

2

3

4

5

6

7

8

9

11