Македонија

Фото: Симеон го зафати Скопје

Фото: Симеон го зафати Скопје

Главниот град во моментов е под вода. Критичните подрачја, како подвозниците, при секоје нервреме се поплавени. Во центарот на градот сообраќајот се одвива отежнато. Голем дел од улиците се под вода, но не само булеварите, туку и споредните.

Циклонот познат како Симон, во моментов е во главниот град

Ова е Скопје во моментов:

5poplava500

poplava500

1poplava500

4poplava500

10384802_10204762811058294_3812182899747914995_n