Магазин

ФОТО: Синот на Аркан повторно удри по Цеца

ФОТО: Синот на Аркан повторно удри по Цеца

Војин, еден од синовите на Аркан секојдневно објавува статуси во кои иронично зборува за односите со семејството Ражнатовиќ.

Тој не ја пропушта приликата да ја закача својата мачеа, пејачката Светлана Цеца Ражнатовиќ.

Овој пат тој објави фотографија од Цеца со кратка коса и напиша:

-Убеден сум дека татко ми уште како млад требало да ја промени насоката во животот и да стане бербер. Неговиот скриен талент конечно ни го откри во 1995 година.

ceca