Спорт

ФОТО: Синот на Мојсоски стана хит на социјалните мрежи

ФОТО: Синот на Мојсоски стана хит на социјалните мрежи

Оваа фотографија со синот на Наумче Мојсоски стана вистински хит на социјалните мрежи.

Наумче Мојсовски вчера го одигра последниот натпревар за македонската репрезентација, a неговите три гола ја однесоа Македонија на Светското првенство во Шпанија. Последниот натпревар на Мојсовски од трибините го следеше неговиот син кој држеше транспарент во рацете: Тати мајсторе!

tati