Магазин

ФОТО: Сите лица на Ким џонг Ун

ФОТО: Сите лица на Ким џонг Ун

Сите лица на Ким џонг Ун. Некој паметен од западниот свет дошол до оваа фотографија и решил да ја претвори во нешто на што сите може да се насмееме.

kim-1

Добриот стар Ким џонг Ун можеби е остар диктатор, но за луѓето е неисрпна инспирација за шега на интернет. Некој непознат од севернокорејската пропагандна машинерија ја објавила оваа фотографија на нивниот моќен водач, окружен со женски војници кои плачат затоа што се во негово присуство.

Брус Ким Ли

kim-2

Ким стајл

kim-3

Стана глумец

kim-4

Маскиран

kim-5

Малку се занесовме синоќа

kim-6

Црн кромид, црни солзи

kim-7

Оскаровец

kim-8

Сите негови обожаватели

kim-9

Се трансформира во мачка

kim-11

Супер Ким

kim-12